Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyld chokladkräm med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mörk och lite bitter chokladsmak passar bra tillsammans med hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över vattenbad eller i mikron.
  2. Rör ner knappt halva mängden Kesella i chokladen. Blanda väl. Rör ner resten och smaksätt med apelsinjuice eller -skal.
  3. Ställ in krämen i kylen i minst 1/2 timme. Lägg upp kräm och hallon på assietter.
  4. Garnera ev med rivet apelsinskal

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.