Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker fisk med frasigt täcke

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lite annorlunda, frasigt, smakrikt och riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsform. Lägg i de tinade fiskfileérna, salta. Strö över den hackade persiljan. Riv det torra franskbrödet och blanda med rumsvarmt (alt. smält och avsvalnat ) smör, finhackad lök, senap (Slotts), äggulan och vinet/vattnet. Bred massan över fisken. Gratinera i 200 grader i 30 min.
  2. Servera med potatismos och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.