Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker fläskfilégratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna maträtt låter spännande hoppas ni vågar testa den för det ska jag göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 1 cm tjocka skivor Blanda köttet med soja,citron och kryddmix i en påse. Ställ svalt i ca 2 timmar. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka purjolöken i strimlor.
  2. Bryn köttet, lägg över det i en ugnsfast form. Strö över purjolöken. Vispa ner cheddar dip i kall grädde och låt koka upp under omrörning. Tillsätt salsa och rör om. Häll såsen över köttet i formen och strö över ost.
  3. Gratinera ca 20 min till gratängen fått fin färg.
  4. servera med tex ris, sallad och salsa

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gnagis01 19 februari 2010

    Lät inte det här spännande, kanske barnen kan äta det också?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.