Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker hallonpaj med fromage

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Kombinationen av saftiga bär och sammetslen fromage gör att man minns den här färgglada pajen med förtjusning. Bjud rårörda bär till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa digestivkexen och blanda dem med kanel. Smält matfettet och arbeta samman med kexsmulorna. Tryck ut degen i en pajform, 23 cm i diameter. Låt stelna i kylen, 30 minuter.
  2. Fyllningen: Rör samman färskost, youghurt och svartvinbärssaft till en jämn kräm. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i ostblandningen.
  3. Lägg 3,5 dl av hallonen i pajskalet och bred ostkrämen ovanpå. Ställ formen i kylskåpet i en timma.
  4. Dekorera med hallon och sikta florsocker över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.