Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker laxsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rökt lax och färsk spenat ger en annorlunda och fräsch sallad som är lätt att laga till lunch eller som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprikan i två halvor, ta bort stjälk och kärnor. Lägg paprikan under ugnens grill med skalsidan upp och grilla 5-10 minuter tills skalet har blivit svart. Ta ut paprikan ur ugnen och lägg den i en plastpåse.
  2. Lägg pinjenötterna på en bit folie under grillen och rosta i ca 2 minuter. Låt nötterna svalna.
  3. Ta upp paprikan ur plastpåsen, dra bort skalet och skär den i tunna skivor.
  4. Ansa och skölj spenaten och låt den rinna av väl. Lägg upp spenaten på fyra tallrikar. Lägg på paprika, pinjenötter och laxskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.