Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker likördessert

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Goda små desserter till kaffet. En riktig påskdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten i 5-10 minuter. Hacka den vita chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädden, lyft upp gelatinbladet och smält det i grädden.
  2. Häll grädden över chokladen och rör tills allt har smält. Tillsätt ägglikören och låt svalna till rumstemperatur.
  3. Lägg lite lemon curd i botten på små portvinsglas. Häll på den vita chokladsmeten och låt stå i kylen 3 timmar.
  4. Smält den mörka chokladen och droppa en stor droppe över ytan. Strö över strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.