En lite annorlunda bakelse som passart till olika tillfällen.
Ex. Nationalbakelse, Mors Dag, Examen osv.....
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Instruktioner
- Mazarinbotten:
Sätt ugnen på 175°C.
- Lägg mandelmassa och smör i en matberedare och kör tills det blir en jämn massa, tillsätt de lättvispade äggen.
- Bred ut massan i ett 1 cm tjockt lager i en långpanna med bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen i 10–12 minuter, ta ut och låt svalna. Skär rutor eller ta ut rundlar av botten.
- Fyllning:
Blanda mandelmassan med apelsinjuice.Bred ut ett lager på de utskurna bottnarna och lägg på jordgubbskivor. Garnera med citronmeliss.
Publicerat den
23 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Λατρεύω τις φράουλες!