Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker olivkyckling med ris

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt smakrik kycklingrätt som älskas av många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka upp kycklingen i önskad storlek.
  2. Pressa/hacka vitlöken i små bitar, fräs försiktigt i stekpanna med oregano och lite smör. Viktig att inte bränna löken utan endast bryna den. Rör om flitigt.
  3. Hacka paprikan i små tärningar och lägg i stekpannan tillsammans med vitlöken. Låt det steka i någon minut.
  4. Ta en separat kastrull och ställ på spisen på medium värme. Håll ner allt från stekpannan, tillsätt crème fraiche och matlagningsvin. Låt det koka upp.
  5. Dela och lägg ner oliverna i kastrullen. Låt puttra en kort stund.
  6. Servera gärna med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.