Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker viltskavsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig helgmat mitt i veckan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina hjortskaven och fräs det i smör/rapsolja så det får lite färg. Tillsätt lök och låt den fräsa med mot slutet.
  2. Häll i grädde och smula ner buljongtärning. Koka ihop på svag värme i ca 5 minuter. Smaksätt med lingon, messmör och timjan. Krydda med salt och peppar.
  3. Bjud kokt potatis och broccoli till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.