Dessa burritos är läckra och snabba att tillaga. Servera med svarta eller röda bönor för att få den där riktiga texmexsmaken.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Blanda olja, chiliflingor och spiskummin i en gratängform. Blanda ner den strimlade kycklingen och majskornen. Stek i ugnen tills kycklingen är genomstekt och inte längre är rosa inuti, 15-20 minuter.
- Smörj en stor stekpanna med olja. Tillsätt paprika, lök och färskpressad limesaft. Fräs grönsakerna på medelvärme cirka 5 minuter. Lägg upp på ett fat och täck över med aluminiumfolie så att de håller sig varma.
- Häll tomaterna med sin vätska, salsa och chilifrukter i stekpannan. Krossa tomaterna med en sked. Sjud under omrörning i cirka 15 minuter.
- Värm tortillabröden i ugnen och lägg upp dem på tallrikar. Lägg lite kyckling på varje tortilla och sedan grönsaksblandningen ovanpå. Vik tortillans ena kant över hälften av fyllningen och portionera sedan tomatsåsen ovanpå. Servera med en grönsallad.
Publicerat den
7 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar