Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra festkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra och gott att äta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och paprika och fräs det i 1 msk smör. Lägg åt sidan.
  2. Skär några i fettkappan på kotletterna och stek dem i 1 msk smör ca 3 min på varje sida. Salta och peppra.
  3. Lägg på lökblandningen och häll i vin och koncentrerad fond och låt sjuda utan lock 5 min.
  4. Häll i grädden och låt det koka ihop 2-4 min. Smaka av med salt och peppar och servera med tillbehören (jag brukar oftast pressa potatisen) och gärna nybakt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.