Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra grönsaker à la Nettan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frästa grönsaker som passar som tillbehör till kyckling, kött, fisk mm . Gör du mer sås så kan man servera det till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs rödlöken och vitlöken i en stekpanna knappt mjuka i smör. 'Tillsätt morotsstrimlorna och tomathalvorna och låt det fräsa med en stund.
  2. Häll på grädde, créme frache och vatten. Låt det sjuda tills grönsakerna är mjuka. Lägg i persiljan. Smaksätt med vitvinsvinäger, citronsaft, salt och peppar.
  3. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ros 29 augusti 2009

    Smaksätt gärna med ädelost om du gillar det

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.