Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra tilltugg - Ädelostbåtar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ostbåtar på endiveblad serveras till fördrinken eller på buffén. Det här receptet hör ihop med laxrullar och kesoröra med endiver, är tvungen att dela upp dem i tre recept.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och skölj sellerin. Skär stjälkarna i 3-5 cm långa bitar. Kör ost och crème fraiche i en mixer till en slät kräm. Krydda med salt och peppar och klipp ner gräslöken. Kör mixern tills allt är blandat. Häll krämen i en sprits med tyll och spritsa varje selleribit med ostkräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.