Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt fänkål- och äppleslaw

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jag älskar coleslaw! Kan ät mängder, men tycker ofta det är lite tungt. Så här är ett lika enkelt som lätt recept på en fänkålsslaw med härlig syra från äpplena och en aning sting från dijonsenapen. Tillsamman blir det bara åh så bra!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda créme fraiche, grekisk yoghurt, senap, vinäger, salt och peppar i en skål. Hyvla äpplet och fänkålen ½ mm tjockt på en mandolin eller skär det fint med en kniv. Strimla spetskålen ca 3 mm. Blanda allt i en större skål och vänd försiktigt ner dressingen till en jämn, härlig slaw.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.