Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt fläskfilégryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och mycket god

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort silverhinnor och fett på fileerna. Skär dem i ca 2 cm tjocka skivor. Bryn filéskivorna salt och peppra lite lägg den i en gryta. skiva och bryn till champinjonerna och i med dem i grytan. Häll i vatten i stekpannan och vispa runt lite tillsätt fonden och smaka av så att det är ok.Red av med lite majzena eller vatten-vetamjöl I med grädden ta lite till att börja med och ta i så mycket du vill, låt koka lite. Häll över i grytan med fläskfilé och låt det koka upp och se till att filén är klar. Servera med ris, pasta eller potatis Gjör även en god grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matlinnw 13 mars 2012

    Supergott! jag la även till lite ölkorv och rödpaprika!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.