Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt och festlig fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och festlig fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fiskfileerna. Stek vitlök och chili i oljan tills vitlöken börjar bli guldfärgad. Plocka ur vitlök och chili. Stek fisken guldfrägad i oljan.. Koka upp buljong och vin och vispa ned smöret. Lägg över tomater och eventuell persilja på fisken. Häll över buljongen och låt sjuda tills fisken är genomstekt cirka 3 minuter. Lägg på räkorna.
  2. Servera till vildris, sparris eller potatismos och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.