Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta fiskgratängen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg fisken i smord ungssäker form, krydda med salt, vit- och citronpeppar.
  3. Skölj och finhacka purjolök och dill.
  4. Blanda Milda mat extra, purjolök, dill, räkor och musslor. Häll såsen över fisken, så att det täcker.
  5. Grädda i ugen ca 15-20 minuter.
  6. Servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.