Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lätta goda grova

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Lättbakta, goda och grova

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör och blanda med vattnet. (37 grader) Häll över degvätskan över jästen. När jästen smält, blanda då i resten av ingredienserna. Jäs i bunken i 30 min. Baka ut till 24 st bullar eller 2 st limpor Jäs på plåt i 20 min (det dryga med limpor) Grädda i mitten i 225 grader i 18-20 min (limpor i 175 grader i ca 35 min.)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miraaa 5 december 2009

    Man kan tillsätta 1 dl fiberhavregryn eller vanlig havregryn i degen.Jag använde kruskakli istället för vetekli, hela familjen tyckte att bullarna var jättegoda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.