Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta grahmsrutor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Enkelt, billigt och gott. Kan det bli bättre?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp mjölet i beredningskärlet men spara en deciliter till utbakningen. Lägg i saltet och blanda. Lägg i resten av ingredienserna och arbeta i maskin 5-8 minuter eller för han ca 15 minuter. Jäs i ca 30 minuter
  2. Platta ut degen på en plåt du smort in med lite matolja och mjölat lätt. Skär,med trubbig kniv, degen i 20 rutor. Jäs ytterligare 30 minuter
  3. Grädda i 225 grader ca 15 minuter. Pensla bröden med lite vatten om du vill ha mjuk skorpa. Låt svalna under duk innan du bryter isär brödet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Matvagott 18 augusti 2009

    Detta ska jag prova ...Tackar...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.