- Serverar: 20 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Enkelt, billigt och gott. Kan det bli bättre?
Instruktioner
- Mät upp mjölet i beredningskärlet men spara en deciliter till utbakningen.
Lägg i saltet och blanda.
Lägg i resten av ingredienserna och arbeta i maskin 5-8 minuter eller för han ca 15 minuter.
Jäs i ca 30 minuter
- Platta ut degen på en plåt du smort in med lite matolja och mjölat lätt.
Skär,med trubbig kniv, degen i 20 rutor.
Jäs ytterligare 30 minuter
- Grädda i 225 grader ca 15 minuter.
Pensla bröden med lite vatten om du vill ha mjuk skorpa.
Låt svalna under duk innan du bryter isär brödet.
Publicerat den
12 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta ska jag prova ...Tackar...