Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta maränger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Blir alltid lyckade

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att vispa äggvitan till ett hårt skum. Rör sedan i socker, vaniljsocker och hjorthornsaltet och blanda medpotatismjölet. Klicka ut små klickar i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter på 125 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • erba 16 augusti 2008

    Vilken temperatur har du i ugnen? Barbro

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.