Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta rabarberkakan

 
Skriv ut

Otroligt enkel att baka. Man rör ihop smeten i en kastrull!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Dra bort den från värmen och lägg först i rabarberbitarna. Blanda sedan ner socker, vaniljsocker, ägg, mjöl och bakpulver.
  2. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant (ca 24 cm).
  3. Grädda kakan i 175 grader ca 40 minuter.
  4. Servera den gärna med en klick vispgrädde.
  5. Kakan håller sig bra i flera dagar utan att frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.