Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättaste thailaxen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott, enkelt och lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200- 225 grader. Salta och peppra laxen och lägg dem i en ugnsfast form. Blanda kokosmjölk och grädde i en kastrull. Koka upp och smaksätt med vitlök, ingefära, limesaft och lite het chilisås. Krydda med salt och peppar. Har du hackad koriander passar det också. Spara lite till garneringen. Häll kokossåsen över laxen. Sätt in mitt i ugnen och ugnsstek filéerna i ca 15 minuter, beroende på tjocklek. Strö över lite hackad koriander och servera med långkornigt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.