Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättbakad fil-limpa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Lättbakad fil-limpa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. Blanda i sirap och filmjölk och rör hastigt ihop degen.
  2. Häll upp i en stor form, ska inte vara fylld till mer än 2/3, och grädda fil-limpan mitt i ugnen i 175° i ca 90 minuter. Täck med folie om limpan blir för mörk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • barabbas 20 november 2008

    Tack den här limpan har jag gjort 2 ggr den var mycket omtyckt .den är ju rätt så hälsosam. En gång dubblade jag satsen .Kommer att göra den flera ggr.Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.