Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättfrusen tiramisu tårta

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Leila gör så underbara skapelser och goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera gulor från vitor. Vispa gulor och florsocker poröst och blanda med mascarponeosten.
  2. Blanda i marsalavinet.
  3. Vispa vitor och strösocker till ett vitt skum.
  4. Vispa grädden fluffig och vänd försiktigt ihop den med vitor och mascarponesmet.
  5. Lägg ena tårtbotten i en kakform med löstagbar botten, blanda amaretto med espresso och stänk hälften av den över kakan.
  6. Fyll på med hälften av smeten och lägg på nästa skiva tårtbotten, stänk den med resterande kaffeblandning.
  7. Fyll på med resten av smeten och frys tårtan i minst 5 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.