Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgjord chokladfudge

 
  • Serverar: 64 portioner
Skriv ut

Mums till jul!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä botten och sidorna på en grund bakform, 17 x 17 cm, med aluminiumfolie och pensla folien med smält smör eller olja.
  2. Blanda choklad, smör, socker och mjölk i en medelstor tjockbottnad kastrull och rör om på svag värme tills chokladen och smöret har smält och smeten är slät. Koka upp och koka i endast 1 minut. Ta kastrullen av värmen och rör med träsked tills smeten är slät. Vänd ner de hackade nötterna.
  3. Häll smeten i formen och släta till ytan med baksidan av en metallsked. Låt formen stå på galler för att svalna. När smeten har stelnat, ta upp den ur formen, dra försiktigt bort folien och skär fudgen i bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.