Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgjord Terrine

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

4 port huvudrätt eller 8 port entrérätt passar på buffébordet också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Särr ugnen på 200 grader.
  2. Skala och finhacka löken. Mosa leverpastejen. Blanda alla ingredienser i en bunke.
  3. Lägg smeten i en avlång form, rymd ca 1 1/2 liter.
  4. Grädda i ugnen 1-1 1/4 tim.
  5. Servera terrinen varm eller kall med t ex sallad och bröd, ev gelé eller cumberlandsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.