Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgravad halstrad laxkotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktig sommarmat. Lax på grillen när den är som godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka dillen, även stjälkarna. Blanda salt och socker. Stöt pepparn.
  2. Fördela dill, socker/salt och peppar under, mellan och över laxkotletterna. (Lägg ihop dem 2 och 2.) Ställ kallt i ca 2 timmar, vänd gärna kotletterna efter halva tiden.
  3. Grilla i halster på grillen, servera med kokt potatis, sallad och hovmästarsås.
  4. Smaklig spis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.