Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgravad lax med rödbetssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att det inte finns några ben i fiskfiléerna. Blanda salt och fruktsocker och gnid in i filéerna. Strö över peppar och dill. Ställ i kyl över natten.
  2. Blanda senap, fruktsocker och vinäger i en skål. Tillsätt oljan droppvis under kraftig vispning. Blanda i de rivna rödbetorna.
  3. Stek filéerna hastigt i smör eller margarin i het stekpanna. Servera med kokt potatis, gärna färskpotatis, samt såsen och fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.