Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad citronfromage

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett lätt recept. Äggen behöver inte delas.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten. Vispa ägg och socker riktigt poröst, gärna med elvisp. Blanda i rivet skal och saft från citronerna. Krama ur gelatinbladen och smält dem i kastrull på svag värme.Vispa ner det något svalnade gelatinet i äggblandningen. Häll upp fromagen i en skål. Rör litet i den så att den stelnar jämnt. Skall stå svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.