Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad filépanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Om man gillar vitlök och curry

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén ren från fett och hinnor och skär det i cm-tjock skivor. Hacka löken och tärna paprikan. Bryn köttet i matfettet, salta och peppra. Ta upp köttet efterhand som det blir brynt. Lägg ner löken i pannan och fräs den mjuk under omrörning. Pressa i vitlöken, dofta över curry och fräs tillsamman. Rör i mjöl och späd med vatten och grädde. Smula i buljongtärningen och koka upp. Lägg köttet och paprikan i såsen, smaka av med salt & peppar. Låt pannan sjuda under lock 5 min. Lägg i de skivade bananerna och värm.
  2. Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.