Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb, enkel och mycket god fisksoppa. Passar utmärkt en ruggig höstdag.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i tärningar. Skala morötter och palsternacka och riv dem grovt. Skiva purjolöken. Fräs purjolöken och rotsakerna i matfettet i en gryta tillsammans med curry. Strö över mjölet och rör om. Späd med hett vatten. Tillsätt buljongtärningarna och låt soppan koka upp. Tillsätt fisken och sjud soppan i 5 - 8 minuter. Klipp persilja eller dill över den färdiga soppan och smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.