Är jättegott...
Jag brukar ha i en burk champinjoner när jag lagar detta. När denna bild till maträtten togs är bananerna uteslutna. Är lika gott ändå.
Instruktioner
- Skär köttet rent ifrån hinnor och fett. Skär det sedan i cm-tjocka skivor. Hacka löken. Halvera och kärna ur paprikorna och skär dem i tärningar.
- Bryn köttskivorna i margarin i en stekpanna. Salta och peppra. Tag upp köttet efter hand som det blir brynt. Lägg ner löken i pannan och fräs den mjuk under omrörning. Pressa i vitlök och dofta över curry och fräs tillsammans ett ögonblick.
- Rör i mjöl och späd med vatten och grädde. Smula i buljongtärning och koka upp. Lägg i kött och paprika i såsen och smaka av med salt och peppar. Låt pannan sjuda under lock i 5 minuter. Lägg i skivade bananer och värm. Servera med kokt ris.
Publicerat den
10 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar