Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad fläskfilépanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är jättegott... Jag brukar ha i en burk champinjoner när jag lagar detta. När denna bild till maträtten togs är bananerna uteslutna. Är lika gott ändå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet rent ifrån hinnor och fett. Skär det sedan i cm-tjocka skivor. Hacka löken. Halvera och kärna ur paprikorna och skär dem i tärningar.
  2. Bryn köttskivorna i margarin i en stekpanna. Salta och peppra. Tag upp köttet efter hand som det blir brynt. Lägg ner löken i pannan och fräs den mjuk under omrörning. Pressa i vitlök och dofta över curry och fräs tillsammans ett ögonblick.
  3. Rör i mjöl och späd med vatten och grädde. Smula i buljongtärning och koka upp. Lägg i kött och paprika i såsen och smaka av med salt och peppar. Låt pannan sjuda under lock i 5 minuter. Lägg i skivade bananer och värm. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.