Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad krämig rödbetssill

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Man kan antingen använda sig av s k 5-minuterssill, eller en färdiginlagd kryddsill, t ex löksill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa rödbetor, majonnäs och crème fraiche i matberedare eller med stavmixer.
  2. Skala och finhacka löken. Blanda den med rödbetsblandningen. Krydda med 1 tsk salt och i krm peppar.
  3. Häll av, skölj och skär sillen i sneda bitar. Vänd ner sillen i rödbetsblandningen. Häll över alltihop i en väl rengjord burk. Låt stå i kylen minst ett dygn före servering, så att sillen hinner dra åt sig smakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.