Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad kycklingfilé med mozzarella o salami

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar lika bra till helgen som till vardagen, bara att variera sås o tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingfilén vågrätt, så den får en under o överdel, låt den sitta ihop i ena änden. Öppna "locket" lägg i 3 skivor salami o 3 tunna skivor mozzarella. Om du vill ha mer ost tag ett par skivor av herrgård, präst eller liknande, stäng "locket". Salta o peppra, använd svartpeppar. Tag en ungsfast form o slå i lite neutral olja t ex raps, lägg i filéerna, obs dom får inte ligga på varandra. In i ugnen i 200 grader till kycklingen är klar, c:a 30-35 minuter. Servera med ris o rosepepparsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.