Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Syndigt god och extremt lättlagad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde och creme fraishe, tillsätt löksoppepulvret. Dela kycklingen i lite mindre bitar. (typ en filé i 3 delar) Lägg kycklingen i en ugnsfast form. (råa filéer) Häll över såsen. Lät stå i kylskåp minst 2 timmar. Strö över osten. Sätt i ugn, 200 grader i 45 minuter. Servera med ris och en grönsallad.
  2. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anettep70 3 oktober 2010

    Detta var jätte gott o lättlagat. Tillsatte lite extra salt detta gör jag igen o ska testa med champinjonsoppa också

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.