Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad svamplasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Otroligt gott och lite lyxigt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Fräs svampen i lite smör, salt och peppar. Häll på grädden och låt koka ihop något. Rör samman ost, creme fraiche och kesella. Smörj en ugnsform. Varva kesellablandning, lasagneplattor, svampsås, kesellablandning, lasagneplattor, svampsås. kesellablandning, lasagneplattor. Bred sistan av kesellablandningen ovanpå. Grädda i ugn i ca 20 min, servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.