Kex, choklad, kokos och valnötter. Kan det bli godare? Har inte själv hunnit att göra dessa ännu. Ska prova med vanlig mjölk.
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en bakform med måtten 32,5x22,5 cm, ställ den åt sidan.
- Placera grahamskexen i en matberedare. Bearbeta dem tills de består av fina smulor. Mät upp 320 g smulor.
- Blanda smulor, hackad choklad, kokosflingor och valnötter i en medelstor skål; rör om för att blanda. Lägg i mjölk; rör om med kakslev tills det är blandat.
- Sprid ut smeten jämnt i bakformen.
- Grädda i 15 till 18 minuter eller tills kanterna är gyllenbruna. Låt formen stå på gallret tills den svalnat helt. Skär upp det i fyrkanter 5,6x5,6 cm.
Lagra dem väl täckt i rumstemperatur eller frys dem i upp till 3 månader.
Publicerat den
9 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar