Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättrimmad kyckling med ingefära och örtkryddor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god kycklingrätt som också går att äta kall. Med örtsås.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till saltlagen. Och koka upp den i ca 5 min. Låt den svalna, lägg i kycklingen och låt det stå i ett dygn. Häll bort lagen koka upp buljongtärningen. Lägg sedan i kycklingen och låt koka i ca 15 min ( tills kycklingen är genomkokt ). Skiva kycklingen. Blanda alla ingredienserna till örtsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.