Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lagersallad

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här äter vi alltid på midsommar, och det bästa är att man kan ta bort och lägga till vad man vill egentligen. Den är helt underbar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du lägger varje ingrediens i lager, salladen i botten, sen ärtor och så vidare.
  2. I den ordning är originalreceptet. Men i och med att jag själv inte äter kolhydrater så hoppar jag över ärtorna. Sen blandar jag crème fraichen och majonnäsen så det blir bara ett lager. Och så lite extra bacon på.
  3. Låt det stå över natten, och blanda sedan om precis innan servering. Så gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.