Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laggbullar

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och snabbt på spisen. Gräddas i plättlagg. Kan även severas med sylt och grädde. Många barns favorit!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och kardemumma och rör ner i äggsmeten. Tillsätt mjölk. Smörj en plättlagg och värm den. Häll i lite smet och grädda bullarna på svag värme. Vänd dem när de är gyllenbruna. Smörj mellan varje. Vänd gärna bullarna i lite strösocker. Serveras ljumma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.