Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lågtempad lax med svamp i dill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax blir fantastiskt saftig tillagad på detta vis.

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in laxen med salt, peppar, olivolja och citronskal. Stick in termometern i fiskens mitt, täck formen med plastfolie och baka i ugnen på 100 grader till en innertemperatur på 40 grader. Stek svampen i smöret, tillsätt dill innan servering. Smaka av med salt och peppar. Toppa med rom och dillvippor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 25 februari 2014

    Mycket gott. Satte ugnstermometern på 41 grader. Ska testa med 42 nästa gång. Enligt min smak perfekt med 41 men maken ville ha den lite mer stekt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.