Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakrits- och hallonpaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Använd äkta lakritsgranulat och resultatet blir fantastiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser förutom lakritspulvret i en skål. Smält smöret i en kastrull och blanda i grädde, sirap och lakritspulvret och vispa ihop lite med en handvisp så att pulvret blandas i ordentligt.
  2. Häll sedan ut hallonen i en stor pajform, blanda smör-lakritsblandningen med de torra ingredienserna och häll ut över hallonen.
  3. In i ugnen 150 grader i ca 45 minuter.
  4. Låt svalna till kall. Ev lättvispad grädde till. Himmelskt gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.