Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakrits tryffel

 
  • Serverar: 40-50 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag valde att mala lakritsflagor och rulla tryffeln i det. Extra lakrits för den som älskar det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Rör tills det blir en jämn smet. Tillsätt lakritspulvret. Rör ordentligt.
  2. Häll upp i ischokladformar och garnera med en lakritsflaga.
  3. Alternativ: Ställ kallt i minst 4 timmar och rulla sedan till lagom bollar som kan rullas i strössel eller kakaopulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.