Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritscupcake med citronfrosting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

För alla lakritsälakare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker poröst. Rör sedan ned resterande.
  2. När jag fördelat smeten i formarna tryckte jag ner 1/2 turkisk peppar i mitten på varje form.
  3. Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter. Längden kan variera från ugn till ugn.
  4. Frosting: Rör ihop till en bra konsistens. Dekorera ev. med krossat lakrids.
  5. Låt cupcakesen svalna innan du spritsar på frostingen &sedan pyntar med strössel, godis eller annat kul.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • FridaJernfalt 17 mars 2011

    Créam cheese, är det samma saksom philadelphia ost ? Om inte, vad är då créam cheese och går det bra ph-ost istället?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.