Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 40-50 portioner
Skriv ut

Min goda fudge

Ingredienser

Instruktioner

Krossa den turkiska pepparn. Koka upp mjölk och socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka i ca 25 minuter eller till 120 grader. Rör om då och då. Ta kastrullen ifrån plattan. Tillsätt turkisk peppar, vaniljsocker och smör. Rör kraftigt tills smeten svalnat och tjocknat. Häll upp i en form ca 20x20 cm. Ställ fudgen kallt och skär den sedan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Samur 19 december 2011

    Det här verkar spännande! Är det någon som vet hur mycket lakrits det är i en påse?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.