Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritskakor

 
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Spröda små kakor för lakritsälskaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda vetemjöl, potatismjöl, smör i kuber, florsocker och vaniljsocker. Tillsätt lakritspulvret. Droppa i svart färg och knåda till en jämn deg.
  3. Forma till en rulle och rulla den i strössel. Plasta in och låt vila i kyl ca 30 minuter.
  4. Skär rullen i ca 1 cm tjocka skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.