Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritsknäck med bitar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Otroligt goda knäck med lakrits. Har gjort de två år nu och de är helt fantastiska. Min godis familj slök de! Jag kokar mina knäck så resultatet blir seg-hård som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ ut knäckformar på en plåt och fördela 0,5 dl lätt mortlad peppar i varje knäckform. Koka vispgrädde, socker och sirap rätt livligt till 130 - 132 grader. Häll sedan 100 g krossad peppar i knäcksmeten och låt det smälta så gott det går. Sänk graden till den första och klicka ut med tsk. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.