Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritskola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 100 portioner
Skriv ut

Lakritskola

Ingredienser

Instruktioner

  1. Alla ingredienser kokas ihop på ganska hög värme. Rör inte för ofta. Gör kolaprovet: Häll några droppar i en skål vatten. Forma till en kula. Känns den seg och vattnet förblir nästan klart, är kolan färdig. (en termometer skall visa 120°) Det tar ca 30-40 minuter.
  2. Bred ut den färdiga smeten i långpanna på smörat papper. Skäres eller klipps i bitar. Snurras in i papper.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sevasmia 11 december 2014

    Har kokat o kokat i över en timme... Men den segnar inte till. Har kommit upp i 120gr. Vad e fel???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.