Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritstryffel

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En enkel god tryffel, passar fint till kaffet efter en god middag.

Ingredienser

Instruktioner

Värm grädden, hacka chokladen och rör ner i grädden tills den smält. Rör ner smaksättningen och smöret. Låt stelna. Mixa karamellerna till ett fint pulver, forma tryffeln till ojämna kulor och rulla dom i lakritspulvret.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Glitterfia 9 december 2008

    Åh, låter supergott. Ska man använda 2-3 msk av den oblandade essensen eller färdigblandad med alkohol?

  • Glitterfia 3 januari 2009

    Eftersom jag inte fick något svar på tidigare fråga så utgick jag från att det skulle vara essens. Använde 3 msk essens direkt från flaskan. Smaken på tryffeln blev jättegod men den stelnade aldrig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.