Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritstryffel - diabetiker

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

För dig som vill ha en twist på chokladen. Låt tryffeln smälta långsamt i munnen så att smakerna blandas. Tips! Lakritspulver kan köpas i välsorterad hälsokostbutiker eller på internet alt ersättas med salmiakpulver eller hockeypulver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. För att få hallonpuré, mixa tinade eller färska hallon och sila dem fria från kärnor. Koka upp grädden och hallonpurén i en kastrull. Ta av från värmen och rör ner Canderel och lakritspulver.
  2. Hacka chokladen och lägg i en skål. Häll sedan gräddsmeten över chokladen och rör om tills chokladen smält. Ställ i kylen över natten eller i minst 3 tim och forma sedan små bollar av chokladen som rullas i kakaon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.